De praktijk van José Welten

Voor groeiprocessen, 'rouwarbeid', professionele communicatie, sociale veiligheid en een LVV-gecertificeerde vertrouwenspersoon


De locatie waar José werkt:

José heeft een eigen praktijkruimte waarin zij in een gemoedelijke sfeer met individuele cliënten en kleine groepen kan werken. In de omgeving van haar praktijk zijn goede parkeermogelijkheden.

praktijk - Jose Welten


Indien José in opdracht van een organisatie werkt gaat zij meestal eerst naar de klant toe om de sfeer die er op de werkvloer heerst te proeven en afspraken te maken over een plan van aanpak, gepaste werkvormen en de kosten voor de begeleiding. In aansluiting op de vragen en behoeften van de opdrachtgever geeft zij desgewenst adviezen, begeleiding en training op locatie van de klant en/of in een andere geschikte werkruimte waar praktisch geleerd en geoefend kan worden. José hecht er veel waarde aan om zorg te dragen voor een veilig en gemoedelijk werk -en leerklimaat, vooral wanneer er rondom kwetsbare thema's gewerkt wordt. Als mensen zich niet veilig voelen zullen zij immers belemmeringen ervaren om te kunnen groeien.